Intervisie

Met vakgenoten van gedachten wisselen over je werk, over een speech, over theorie en praktijk.

Intervisie bijeenkomsten

Georganiseerde Intervisiebijeenkomstenen tussen mensen die werkzaam of in opleiding zijn in het speechschrijvers vakgebied.

Doelgroep

Speeches schrijven is vaak een eenzaam beroep. Niet iedereen werkt in een team met collega’s. Daarom is het fijn om zo nu en dan met vakgenoten te praten over wat er goed gaat en vooral over wat er beter kan. Over hoe je omgaat met je omgeving, van beleidsmedewerker tot spreker. Over stijl en structuur, over presentatie en argumentatie. Over alles wat tegenzit en meezit, wat leuk is en soms moeilijk.

intervisie

Aanbod

Daarom biedt de Speechschrijversvakschool ruimte voor intervisie, steeds in kleine groepjes, met een ervaren vakgenoot als gespreksleider. Dat kan in de vorm  van een algemeen gesprek (wat ter tafel komt) of over een specifiek onderwerp. Je kunt zo’n onderwerp zelf aandragen; wij zoeken dan naar collega’s die daar ook graag over willen sparren.

Aanmelden intervisiebijeenkomsten

Vul hieronder het formulier in en meld je aan voor de Intervisiebijeenkomsten.

Renee_zwart-wit

De Speechschrijversvakschool

Oprichter en eigenaar: Renée Broekmeulen.

Laan van Meerdervoort 448
2563 BG Den Haag